comanda la: 0332.413.499

Intrebari

I. Cum functioneaza Geomar?

R. Geomar namol, crema revigoranta, tratament profesional si toata gama Geomar sunt concepute pentru a elimina celulita si previne aspectul inestetic cauzat de celulita. In confortul caminului dumneavoastra puteti profita de avantajele experientelor celor mai performante centre de sanatate.

I. Ce rezultate obtin in urma utilizarii Geomar?

R. Impachetarile cu namol reprezinta cea mai buna metoda de a exploata proprietatile sarii de mare, reducand treptat efectul de coaja de portocala.

I. Sunt rezultatele imediate?

R. Cele mai multe dintre femei vor observa mai intai o atenuare a aspectului de “coaja de portocala“, pielea lor va deveni mai ferma si mai mult, previne reaparitia celulitei. Clientele noastre au fost extrem de incantate de produsele Geomar, drept urmare ca ne sunt cliente fidele si continua tratamentul pentru prevenirea aparitiei celulitei. Plus ca pielea lor devine mai ferma.

I. Exista efecte secundare?

R. Geomar nu are nevoie de prescriptie de la medic, se poate folosi in conditii de maxima siguranta fara efecte secundare si garanteaza doar obtinerea de rezultate.

I. Sunt preturile accesibile?

R. Am fost acuzati de catre concurenta ca vindem produsul sub pretul pietei. Nu poti multumi pe toti ... dar noua ne pasa doar de oamenii ca voi. De aceea folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate, care sunt mai costisitoare (dar mult mai eficiente) decat substituenti mai ieftini. O data ce ai comandat Geomar si ai descoperit cat de incredibil este pentru eliminarea si combaterea celulitei, iti vei dori sa comanzi o cantitate mai mare si astfel poti beneficia de diverse oferte.

I. Cum pot comanda Geomar?

R. Puteti comanda produsele online sau daca doriti, puteti plasa comanda prin telefon la operatorii nostri. Vom livra coletul discret ambalat, fara a se putea observa in vreun fel continutul acestuia.